Krijtboodschappen voor de Ieperse zorgsector

Vandaag verschenen aan de verschillende zorginstellingen in onze stad krijtboodschappen. ‘Daders’ zijn de leden van JONGCD&V Ieper die met hun boodschappen de zorgsector een hart onder de riem willen steken.

Naar aanleiding van Dag van de Zorg (21 maart), wilden de CD&V-jongeren de Ieperse zorgsector nog eens extra in de spotlight zetten. Rekening houdende met de coronamaatregelen, trokken ze zaterdag naar de verschillende zorginstellingen en het vaccinatiecentrum in onze stad om er leuke en motiverende krijtboodschappen achter te laten. Aan het Jan Yperman Ziekenhuis stond te lezen: Ondanks vuur aan de schenen, ondanks vermoeide benen, ‘zorgen voor’ zit in jullie genen!

“Wat de vele zorgende handen het afgelopen jaar voor de samenleving betekend hebben, is van onschatbare waarde”, zegt jongerenvoorzitter Jordy Dehaene, “We willen hen met onze boodschappen laten weten dat er aan hen gedacht wordt en hopen dat we hen zo een klein gelukje kunnen bezorgen voor ze aan hun werkdag beginnen.”

De boodschappen van de jongerenpartij zijn niet alleen voor de medewerkers van de zorginstellingen bedoeld, maar ook voor de vele verplegenden of verzorgenden die bij mensen aan huis gaan: “Ook hen willen we met deze actie zeker bedanken voor hun blijvende inzet.”